24 September 2013

Video Berang Isteri Mat Yo Hampir Ditampar Security Guard!



Video Berang Isteri Mat Yo Hampir Ditampar Security Guard! - menurut maklumat yang diperolehi kejadian berlaku di airport di kawasan larangan parking kereta..
berang benar menerusi video yang diuploadnya di youtube memberitahu ingin menyaman security tersebut.

jom kita lihat video tersebut dibawah:-

baca article PERTAMA sebelum ini--> CLICK DISINI
baca article KEDUA sebelum ini---> CLICK DISINI
baca article KETIGA  sebelum ini---> click



8 comments:

  1. Memalukan, Menjatuhkan Air Muka Suami in Public... Apa Hukumnya?

    Yg menyebarkan ni plak, Memalukan, Menjatuhkan Air Muka 2 Org in Public, Apa Hukumnya? Double? Triple?
    Untung Mat Yo & Isteri, dpt Pahala Free hasil kerja Admin

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama hukum dengan sebat di khalayak ramai bagi yg melakukan zina,,tak tahu hukum islam jangan nak comment,,FAHAM!!!!!!

      Delete
  2. Mat yo pkul pakcik tu..bt repot pcik.saman mulut bini mat yo..minta rm100 juta saman malu

    ReplyDelete
  3. Mat yo pkul pakcik tu..bt repot pcik.saman mulut bini mat yo..minta rm100 juta saman malu

    ReplyDelete
  4. saya ingat yang ambil video ni yg sebar. (yang ambil video isteri mat yo sendiri) so yang sebar siapa lagi. pasal apa kan dia kan nak buat video ni jadi bukti.

    ReplyDelete
  5. Saya ingat yang ambil video ni yg sebar. (yang ambil video isteri mat yo sendiri) so yang sebar siapa lagi? pasal apa kan dia kan nak buat video ni jadi bukti. lagi pun scurity guard bukan tampar isteri mat yo dia tampar itu h/p supaya berkecai agaknya. kelakian dia tercabar kerana di panggil jantan dayus.

    ReplyDelete
  6. Saya ingat yang ambil video ni yg sebar. (yang ambil video isteri mat yo sendiri) so yang sebar siapa lagi? pasal apa kan dia kan nak buat video ni jadi bukti. lagi pun scurity guard bukan tampar isteri mat yo dia tampar itu h/p supaya berkecai agaknya. kelakian dia tercabar kerana di panggil jantan dayus.

    ReplyDelete
  7. video bini mat yoe bagi penyepak dekat pak guard meh tgok sini

    ReplyDelete

Designed By Seo Blogger Templates