16 September 2012

JENIS-JENIS ILMU PENGASIHILMU PENGASIH

ILMU PENGASIH SUARA 
Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Ilmu pengasih suara hanya dengan berbicara menggunakan media telepon atau handphone, lawan jenis yang dituju pun menjadi takluk dan jatuh hati. Kekuatan Ilmu pengasih suara terletak pada suara yang boleh membuat lawan jenis rindu serindu-rindunya. Kekuatan ilmu ini terletak pada suara. Hanya dengan berbicara dan mendengarkan suara dari si pengamal, maka orang yang dituju akan jatuh cinta dan selalu rindu jika tidak bertemu dengan si pengamal.


ILMU PENGASIH NABI YUSUF
Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Banyak ilmu-ilmu pengasih diantara ilmu pengasih umum yang terbaik ialah ilmu pengasih Nabi Yusuf. Untuk mengetahuan semua ilmu pengasih ini amat kuat sekali jika di amalkan selalu selain ianya boleh membuat individu-individu yang berdepan dengan orang yang selalu mengamal ilmu ini akan rasa kasihan dan amat sayang kepada orang tersebut.
Terus terang ilmu pengasih ini masih ramai tidak mengetahuinya ini adalah kebanyakan yang saya temubual secara email ataupun secara mereka yang menalifon saya masih tidak mengetahui ilmu ini.
Ilmu ini bukan sahaja boleh digunakan oleh untuk tujuan pengasih sahaja banyak kegunaannya jika anda tahu caranya. Terus terang Ilmu pengasih nabi yusuf ini banyak caranya seperti juga Ilmu penunduk nabi sulaiman. Secara tenung mata, secara diberi makan atau minum ataupun secara batin. Dengan itu maka saya akan menunjukan cara 3 yang terbaik diamalkan. Untuk pengertahuan anda jika ingin membuat minyak pengasih yang terkuat ilmu pengasih nabi yusuf banyak sekali digunakan jika tahu caranya. Caranya akan saya masukan ke dalam e-book saya ini.


ILMU PENUNDUK NABI SULAIMAN 
Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Merujuk kepada perkara diatas, ramai saya bertanyakan bagimana hendak menunduk suami atau isteri atau pelanggan atau individu-individu tertentu. Kebanyakan kaum wanita biasa mengunakan ilmu ini untuk menundukan para suami mereka pada dahulu kala akan tetapi kebanyakan yang saya temubual samada melalui email ataupun melalui telefon tidak mengetahui ilmu penunduk nabi sulaiman.
Maka tidak hairanlah kebanyakan kaum-kaum ibu itu selalu ditindas oleh kaum
bapa pada zaman sekarang. Sebenarnya ilmu penunduk nabi sulaiman ini banyak cara dan kaedahnya cara pengunanaanya ada cara secara ditengung ada cara diberi makan dan ada cara secara batin.
Oleh yang demikian saya akan sertakan 3 kaedah yang paling elok dilakukan ikut kesesuaian masing-masing. Jika pengetahuan umum ilmu penunduk nabi sulaiman bukan saja boleh menundukan Manusia malahkan daripada bangsa jin pun boleh kita tunduk jika tahu caranya. Akan tetapi disini saya hanya menunjukan cara bagaimana ingin menundukan manusia sahaja tidak lebih daripada itu dan ianya elok diamalkan.
ILMU PENGASIH SUPAYA SUAMIN TDK CURANG
Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Ilmu dara ini saya pelajari daripada seorang bidan semasa saya menghantar isteri saya menggurut semasa pantang. Oleh kerana mulut saya secara sepontan tanyakan pada bidan itu mengajar ilmu menjadi dara kembali.

Ilmu dara ini pada dahulu kala dikalangan masyarakat melayu sering mengamalnya kerana ditakuti suami-suami mereka akan mencari jalan untuk berkhawin baru oleh kerana tidak puas semasa melakukan hubungan seks dan alat kemalamin wanita itu ada dirasai kelain yang ketara dan tidak dapat pada orang lain kecuali wanita yang mengamal ilmu dara. Saya tidak mahu kata berlebih-lebih sebab isteri saya pun memakainya rasanya sukar digambarkan dengan kata-kata.

untuk pengetahuan umum semua harga ilmu terdapat didalam blog saya adalah seperti yang dinyatakan dibawah:

ILMU CINTA BERAHI
Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Ilmu cinta berahi lebih kurang sama dengan Ilmu pemanis jalanan. Akan tetapi ilmu ini dikatakan boleh membuat orang persorangan rasa simpati dan sayang kepada anda selain itu ianya dapat mempengaruhi seorang.
Selain daripada itu ilmu ini sangat baik digunakan oleh individu-individu yang mempunyai sifat penakut atau segan kepada perempuan yang amat tinggi.
Amalkan ianya juga amat berkesan digunakan individu-individu yang kerjanya seperti berniaga anda amat disenangi dan anda sentiasa diingat selalu.
Selain daripada itu ianya juga boleh digunakan untuk daya penarik untuk memikat hati seorang wanita dan juga boleh meminbul rasa belas kasihan, simpati dan berahi untuk pasangan yang sudah bernikal tetapi susah untuk mengadakan hubungan kelamin.
ILMU MEMBUAT MINYAK PENGASIH
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,
Apabila disebut saja dengan ilmu membuat minyak pengasih mungkin anda menyatakan ianya syirik dan salah dalam sisi Islam. Terus terang saya menyatakan minyak pengasih ini tidak melibat sebarang mentara langsung cuma anda perlu membaca sepotong ayat al-quran dan meniupnya pada minyak.
Pemilihan minyak ini bergantung kepada anda cuma jangan mengunakan minyak beralkohol jika untuk mendapat kesan yang baik maka carilah bulu burung cendrawasih pada minyak selepas membaca doa tersebut.
Perlu diingat kesan minyak pengasih bukanlah sama dengan kesan seperti minyak dagu atau seumpayanya. Kesannya tidaklah datang mendadak akan tetapi kesannya datang dengan kadar perlahan-lahan tidak menjadi seseorang itu gila bayang secara mendadak seperti minyak-minyak seperti minyak dagu atau seumpanya.


PENGASIH SURAH AN-NAS


Assalamualaikum dan salam sejahera,
Di antara ilmu-ilmu jika di suruh membuat pilihan antara ilmu pengasih saya amat suka pengasih surah An-nas. Ini disebabkan ilmu pengasih surah An-nas akan membuat orang dimaksudkan samada dikalangan lelaki atau perempuam melutut kepada kita. Dimana selepas anda mengamalkan dengan baik maka orang yang dimaksudkan itu akan datang kepada kita dengan menyatakan rasa sayangnya ia kepada kita dan ingin selalu berjumpa bagaikan aur dengan tebing sekali tidak berjumpa alamatnya akan merasa amat rindu dan sayang.
Pengasih surah An-nas ini amat sesuai digunakan oleh individu-individu yang mempunyai masalah rumah tangga yang meruncing. Insyallah isteri ataupun suami akan bertambah rukun dan saling cinta mencintai walaupun umur sudah lanjut. Itulah keajaiban cinta amat sukar diurai dan diungkapkan oleh kita semua.PENGASIH BASMALLAH (BISMILLAH)
Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Cinta dan manusia selalu berkait rapat. Samada cinta kepada kekasih seseorang ataupun cinta suami isteri. Kadang-kadang kita ingin meluahkan perasaan cinta pada seseorang akan tetapi sering ditolak bukan soal urang tampan atau latar belakangnya keluarga dikalangan orang yang kurang berada dan sering kali diejek diperendahkan oleh orang. Jangan terlalu risau dengan pengasih basmallah (Bismillah) ini mampu membuat orang yang kita cintai akan merasa amat sayang kepada kita dan tidak boleh melupakan kita walaupun sesaat. Inilah keajaiban cinta yang sukar diungkap ataupun dihuraikan bagaikan papan dengan paku sekali diketuk maka amat sukar di keluarkan.
Pengasih Basmalllah amat mudah disediakan dan kesannya juga amat baik orang untuk suami isteri yang menhadapai krisis rumah tangga dimana ada orang ketiga. Insyallah orang yang dimaksudkan akan amat sayang kepada kita hingga tidak dapat melupakan kita sentiasa termenung dan sering ingin bersama sehari tak jumpa setahun lamanya.ILMU PENGASIH

Adakah anda pernah gagal dalam percintaan? Bertepuk sebelah tangan? Hati anda hancur kerana kegagalan dalam soal cinta? Adakah anda asyik terbayang wajah “kekasihmu” yang telah menolak hajat atau isi hati yang telah dicurahkan? Pernahkah mulut anda terasa tersangat berat bagaikan digayut batu untuk mengeluarkan kata-kata hati kepada “si dia”?

Setiap insan mempunyai masaalah dalam soal cinta dan kasih-sayang sama ada di dalam hal rumah-tangga, pekerjaan dan kerjaya serta masyarakat. Tahukah anda bahawa mentera, doa dan ilmu pengasih yang diamalkan oleh orang-orang muda zaman dahulu masih lagi sangat mujarab! Sesuai diamalkan sama ada oleh kaum lelaki ataupun wanita. Anda tidak perlu lagi berjumpa bomoh atau dukun yang ada kalanya membuang duit dan dikhuatiri membawa kepada perkara-perkara yang jauh daripada kebaikan (seperti menggali kubur dan sebagainya). Mengapa tidak anda cuba lakukan sendiri? Anda sesungguhnya sangat beruntung kerana dengan segala usaha serta perit-jerih selama beberapa tahun telah saya tuntut dan pelajari (dari dalam dan luar negara), dikumpulkan dan diolah dalam bentuk yang termudah untuk anda mendapatkan hasilnya yang maksima. Mungkin anda tidak perlukan ilmu ini sekarang, tetapi di suatu masa nanti seandainaya anda memerlukan ilmu seumpama ini, dikhuatiri ianya sudah tidak tersedia lagi. Memikirkan bertapa sukarnya untuk memperolihi ilmu sebegini di zaman sekarang ini, dan supaya ianya tetap ujud sebagai warisan unggul, saya seolah-olah terpanggil untuk memaparkannya di ruangan yang terhad ini
Ilmu Pengasih Sinduka Sunkalantaka
Pengasih Pemanis Berjalan
Pengasih Untuk Yang Berat Jodoh
Pengasih Jaran Goyang
Pengasih Kun Jali
Pengasih Semar Kuning
Pengasihan Teja asmara
Mantra Untuk Mendatangkan Orang Yang Pergi
Aji Pelet Pancer Sukma
Amalan Untuk Mengetahui Isteri Curang Atau Tidak
Ilmu sembogo cahyo
Ilmu Pengasih Tepuk Bantal
Pengasih Seri Muka
Pengasih Seri Muka Air embun
Melembutkan Hati Isteri Yang Panas Baran
Doa Pengasihan
Ayat Pengasih Tenung Mata Perempuan
Menaik Seri Wajah Bukan Untuk Tembak Ke Sasaran
Pengasih Asap rokok
Agar Kelihatan Beseri-Seri, Sejuk Mata Orang Memandang


1 comment:

  1. macamamana saya nak ambik ilmu2 ni yer

    ReplyDelete

Designed By Seo Blogger Templates