1 August 2012

KEMALUAN PEROGOL DI POTONG WANITA INDIAMaaf, Gambar ini bukan formulanya? Ini gambar percubaan seorang lelaki memperkosa seorang ibu tiga anak gagal apabila batang zakarnya telah dipotong oleh perempuan yang cuba dirogolnya itu. Hee ngeri..

KEMALUAN PEROGOL DI POTONG WANITA INDIA - NEW DELHI 14 Okt 11: Wanita di bandar raya ini tidak lama lagi boleh mengatasi sesiapa yang cuba menyerang mereka dengan hanya menekan satu butang telefon untuk meminta tolong kepada pelbagai pihak, termasuk ahli keluarga dan polis.

Butang itu juga menghidupkan penggera di laman sesawang sosial mangsa.
Polis berkata, satu daripada setiap empat kes rogol di India berlaku di New Delhi. Biasanya, mangsa ditarik ke dalam kereta dan dirogol beramai-ramai ketika kenderaan itu dipandu sebelum mangsa dicampakkan ke tepi jalan.

Data polis India menunjukkan, berlaku satu kes rogol bagi setiap 18 jam. Namun, melalui kemudahan Fight Back itu, wanita boleh menghantar mesej kecemasan berserta lokasi tepat kepada lima pihak, termasuk polis.
Ia juga dipaparkan dalam Facebook dan Twitter. Perkhidmatan itu akan dilancarkan bulan depan. Pengasas bersama Whypoll yang pencipta aplikasi itu, Hindol Sengupta, berkata keselamatan wanita menjadi isu besar di India.

Kemenyanberasap: Iktibar kepada seluruh perogol-perogol di luar sana..jaga nah..selepas ini rogol la...kita kasi potong kamu punya hidup-hidup.


No comments:

Post a Comment

Designed By Seo Blogger Templates